DFU-tilstand på iPhone XS Max/XR/XS/X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus

Oprettet af: I: iPhone Den: Kommentar: 0 Hit: 10412

Sjældent skal iPhone-brugere indtaste DFU-tilstand for at igangsætte en lavgennemtrængningsenhed gendannelse ved hjælp af en computer og iTunes. Indtastning af DFU-tilstand på iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus er anderledes end at komme ind i DFU-tilstand på tidligere iPhone-modeller, så hvis du er ejer af en af ​​disse enheder, vil du måske blive bekendt med, hvordan du sætter disse modeller ind i DFU-tilstand.

Sjældent skal iPhone-brugere indtaste DFU-tilstand for at igangsætte en lavgennemtrængningsenhed gendannelse ved hjælp af en computer og iTunes. Indtastning af DFU-tilstand på iPhone  XS Max/XR/XS/X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus er anderledes end at komme ind i DFU-tilstand på tidligere iPhone-modeller, så hvis du er ejer af en af ​​disse enheder, vil du måske blive bekendt med, hvordan du sætter disse modeller ind i DFU-tilstand.

Og for dem, der undrer sig, står DFU for Device Firmware Update og gør det muligt for en iPhone at blive gendannet fra firmware. Hvis du vil have flere detaljer, kan du få en forklaring på DFU-tilstand her. Dette er generelt ikke tilfældigt for brugerne, og typisk er en DFU-gendannelse kun nødvendig, når en person enten udfører lavt niveaugendannelse eller en handling med IPSW-firmwarefiler. For at få adgang til og bruge DFU-tilstand på iPhone  XS Max/XR/XS/X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus skal du bruge et Lyn USB-kabel og en Mac eller PC med en ny opdateret version af iTunes.

Sådan indtastes man DFU-tilstand på iPhone XS Max/XR/XS/X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus.

Det er vigtigt at følge instruktionerne nøjagtigt. Hvis du undlader at følge instruktionerne, vil du sandsynligvis gå ind i Recovery Mode i stedet for DFU-tilstand, og det vil derfor skulle starte igen for at sætte iPhone i DFU-tilstand. Her er de nøjagtige trin for at placere iPhone  XS Max/XR/XS/X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus i DFU-tilstand:

1.Start iTunes på Mac eller PC

2.Tilslut iPhone  XS Max/XR/XS/X eller iPhone 8/8 Plus til Mac eller Windows PC via USB-kabel

3.Sluk for iPhone  XS Max/XR/XS/X eller iPhone 8/8 Plus, hvis den ikke er slukket allerede, gør dette ved at holde tænd / sluk-knappen nede og derefter skubbe for at slukke

4.Tryk nu på tænd / sluk-knappen og hold den nede i 3 sekunder

5.Fortsæt med at holde tænd / sluk-knappen nede, og tryk og hold også knappen

6.Volume Down nede Hold begge knapper nede i 10 sekunder

7.Slip kun afbryderknappen, men hold knappen Volume Down nede i 5 sekunder

8.iPhone-skærmen skal forblive sort, men en besked på iTunes skal popup en advarsel om, at en iPhone er blevet registreret

9.Du kan nu gendanne med iTunes, mens du er i DFU-tilstand

Vigtigt: Hvis du ser et Apple-logo, iTunes-logo eller skærmen tændt, så er iPhone ikke i DFU-tilstand. Hvis iPhone X eller iPhone 8 er korrekt i DFU-tilstand, vil skærmen forblive sort hele tiden. Et hvilket som helst logo eller indikator på skærmen betyder, at enheden ikke er korrekt i DFU-tilstand.

Sådan afslutter man DFU-tilstand på iPhone  XS Max/XR/XS/X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus

Man kan afslutte DFU-tilstand ved at genstarte iPhone  XS Max/XR/XS/X eller iPhone 8/8 Plus som normalt. Derudover vil genoprettelsen af ​​enheden via iTunes automatisk efterlade DFU-tilstand, når den er færdig.

Bemærk instruktionerne for indtastning af DFU-tilstand på iPhone  XS Max/XR/XS/X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus ligner indtastning af DFU-tilstand på iPhone 7 og iPhone 7 Plus, men er helt anderledes end at indtaste DFU-tilstand på tidligere iPhone-modeller og fra at komme ind i DFU-tilstand på iPad-modeller med hjemmeknapper også.

Dette kan alle være lidt forvirrende, men Apple har ofte ændret, hvordan man udfører rutinemæssige systemopgaver, herunder genstart (tvangsstart er anderledes på iPhone  XS Max/XR/XS/X end iPhone 8 og iPhone 8 Plus, hvilket er forskelligt fra iPhone 7 og 7 Plus, og igen helt anderledes end tidligere iPhone-modeller) og endda noget simpelt som at tage skærmbilleder (hvor skærmbilleder er forskellige på iPhone  XS Max/XR/XS/X, iPhone 8 og 7 og igen tidligere iPhone-modeller). Selvom dette måske lyder teknisk, forvirrende eller alt for kompliceret, skal du huske på, at de fleste brugere aldrig behøver at gå ind i DFU-tilstand på en iPhone, endsige hardt genstart eller udføre nogle af de andre komplekse opgaver.

Dette bruges næsten altid til fejlfinding, gendannelse og nedgradering i dag, hver af dem er typisk uden for rigdommen for den gennemsnitlige brug af en iPhone  XS Max/XR/XS/X eller iPhone 8/8 Plus. Men hvis du vil vide, hvordan du udfører disse processer, eller find selv har brug for at komme ind i DFU mode af en eller anden grund, nu ved du hvordan man gør det!


Komentarer

Opret komentar