Problemløsning på iPhone XS Max/XR/XS/X skærm som ikke reagerer på berøring

Oprettet af: I: iPhone Den: Kommentar: 0 Hit: 16553

Sjældent kan ejere af en iPhone  XS Max/XR/XS/X opdage, at deres skærm ikke reagerer tilsyneladende tilfældigt, hvor swipes og kraner på skærmen enten ikke er registreret, eller de har en alvorlig forsinkelse, og der er en bemærkelsesværdig forsinkelse, før kontaktsamarbejdet afsluttes. Swipes og gestus pludselig har et stort lag, og kraner på skærmen tager enten øjeblikke til at gøre noget eller ignoreres helt.

Sjældent kan ejere af en iPhone  XS Max/XR/XS/X opdage, at deres skærm ikke reagerer tilsyneladende tilfældigt, hvor swipes og kraner på skærmen enten ikke er registreret, eller de har en alvorlig forsinkelse, og der er en bemærkelsesværdig forsinkelse, før kontaktsamarbejdet afsluttes. Swipes og gestus pludselig har et stort lag, og kraner på skærmen tager enten øjeblikke til at gøre noget eller ignoreres helt.

Nogle gange fryser iPhone  XS Max/XR/XS/X-skærmen helt og bliver helt ubesvaret over for ethvert engagement med enheden. Disse er sjældne problemer, men hvornår og hvis de sker for en bruger, er det forståeligt nok irriterende. Heldigvis er der en enkel løsning til rådighed, så hvis du opdager, at din iPhone X tilfældigt ikke reagerer, og skærmen ikke ser ud til at virke, kan du løse problemet ret hurtigt. Før alt andet skal du sørge for, at din iPhone  XS Max/XR/XS/X-skærm er ren, og der er ikke nogen dårlig passende skærmbeskytter eller et tilfælde på enheden, der kan forhindre, at skærmen bliver berørt. Hvis du antager, at iPhone  XS Max/XR/XS/X-skærmen er ren, og der ikke er nogen obstruktion, er du i retten til den ikke-reagerende displayfejlfinding, som vi dækker her. Så hvad er den bedste måde at løse en ikke-responsiv iPhone X med en frossen skærm på? Den gode gammeldags hårde genstart! Ja, med tvang genstart iPhone  XS Max/XR/XS/X vil få iPhone til at genstarte, og når den først er startet igen, skal enhederne vise og berøre interaktioner svare til alle input som forventet.

Sådan kan man løse problem hvis din iPhone  XS Max/XR/XS/X skærm ikke reagerer på berøring

Her er hvordan du hurtigt kan reparere en ikke-reagerende iPhone  XS Max/XR/XS/X ved at genstarte enheden, skal du sørge for at følge sekvensen nøjagtigt for at starte den tvungne genstart korrekt:

1.Tryk på knappen Lydstyrke op og slip

2.Tryk ned knappen Volume Down og slip

3.Hold tænd / sluk-knappen til siden, indtil  Apple-logoet vises på skærmen, det kan tage ca. 10 sekunder eller deromkring

4.Når du ser  Apple-logoet på skærmen, skal du slukke for strømknappen, og enheden starter som normalt

Når iPhone X er opstartet igen, skal skærmen straks fungere som du ville forvente det. Alt berøring skal straks genkendes, og berør bevægelser, og swipes skal genkendes som normalt.

Det ved at genstarte en enhed, er nok ikke den mest elegante løsning, men da det virker (og da der ikke er nogen kendt anden løsning), og det tager ikke for lang tid, er det måske den bedste løsning til rådighed.

Næste: Opdater iOS på iPhone  XS Max/XR/XS/X

Når du har tvunget din iPhone  XS Max/XR/XS/X til at genstarte, skal du tage et øjeblik til at opdatere iOS til den nyeste version, eller i det mindste være sikker på, at din enhed er tilgængelig på den nyeste version. Sikkerhedskopiering af iPhone  XS Max/XR/XS/X, sikkerhedskopiering til iCloud er nemt, eller du kan sikkerhedskopiere til iTunes Åbn appen "Indstillinger" og gå til "Generelt" og derefter til "Software Update" Hvis en iOS-softwareopdatering er tilgængelig, skal du downloade og installere den som sædvanlig Installation af den nyeste version af iOS til iPhone  XS Max/XR/XS/X er vigtig, fordi hver softwareopdateringsfrigivelse er tilbøjelig til at indeholde fejlrettelser, hvoraf nogle kan afhjælpe problemet, der ikke reagerer på skærmen.

Hvorfor fryser iPhone  XS Max/XR/XS/X-skærmen eller skærmen ikke reagerer?

Det er ikke helt klart, hvorfor iPhone-skærmen kan blive uresponsiv til at røre ved, swipes, gestus og anden berøringsindgang tilsyneladende tilfældigt. Formentlig er det ikke-svarende skærmproblem softwarerelateret. Interessant nok havde Apple for en tid siden udgivet en opdatering til iOS til iPhone  XS Max/XR/XS/X, der blev udgivet som iOS 11.1.2, som specifikt nævnt i udgivelsen noterer sig følgende:

"Løser et problem, hvor iPhone  XS Max/XR/XS/X-skærmen midlertidigt ikke reagerer ved at røre efter et hurtigt temperaturfald"

Der findes også forskellige rapporter online, at iPhone  XS Max/XR/XS/X-skærmen kan blive uresponsiv eller frossen, når enheden er i et koldt miljø. I disse situationer kan installationen af ​​iOS-opdateringerne løse problemet. Men skepticisme af temperatur er den eneste årsag til en ikke-reagerende skærm, fordi jeg personligt har oplevet det uresponsive skærmproblem på min egen iPhone  XS Max/XR/XS/X i et indendørs temperaturstyret miljø på en behagelig 29 grader, og mens du kører iOS 11.2.6. Det er rimeligt sandsynligt, at iPhone  XS Max/XR/XS/X-skærmen fryser ved lejlighed eller bliver uresponsiv på grund af et bestemt softwareproblem, uanset om det er en fejl i en bestemt app eller iOS selv, eller om nogle apps kører i baggrunden og pludselig bruger for store ressourcer, der fører enheden at blive så langsom, at det ikke virker som frosset. Fordi skærmen virker fin igen efter en hård genstart, er det vejen frem. Endelig er det værd at nævne, at fordi iPhone  XS Max/XR/XS/X er ret nyt, er enheden dækket under den almindelige Apple-garanti, og så hvis du oplever konstant frysning eller ubesvarede skærmproblemer, og ovenstående tips om opdatering af iOS og tvungen genstart ikke løser dit problem, kan du overveje at nå ud til en officiel Apple Store butik. Uresponsive skærmbilleder er ikke almindelige, men de er heller ikke helt sjældne, og et lignende problem er sket med iPhone 6s-modeller et stykke tid tilbage, så vel som på iPhone 7 og andre iPhones, som ofte også kræver en hård genstart, softwareopdatering eller selv en systemgendannelse. Har disse tips hjulpet dig med at reparere din ikke-reagerende iPhone  XS Max/XR/XS/X-skærm? Har du en anden løsning til dette problem? Lad os vide din oplevelse i kommentarerne nedenfor.


Komentarer

Opret komentar